Cautare

834 de rezultate pentru "medicina dentara se aliniaza" (2.67 secunde)
Pentru ca in Connecticut sa ti se interzica mersul in maini. ... Daca acestea vi se par ca fiind incredibil de respectat, tinem sa va anuntam ca lista celor mai ciudate legi de respectat este lunga.
Cantatul fals si gadilatul se amendeaza SUA este tara tuturor posibilitatilor, iar dictonul se reflecta foarte bine si in legile multor state reunite sub Old Glory, asa cum este supranumit steagul american.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara.
Aproape jumatate din populatie se confrunta cu problema danturii inestetice, adica a dintilor strambi, inghesuiti sau a maxilarului ori mandibulei proeminente. ... Aparatul dentar amelioreaza diferite anomalii ale danturii si previne boli precum parodontopatia (paradontoza), boala dentara care poate duce la pierderea partiala sau totala a dintilor.
Este absolvent al Facultatii de Stomatologie Apollonia Iasi si are un masterat in protetica dentara. ... Pana sa se agraveze starea de sanatate a acestuia, il intalneam in sedintele Consiliului Local.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Razvan Constantinescu, DrMed., Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.
"Am sarbatorit trei evenimente importante 150 de ani de la infiintarea scolii de medicina veterinara Carol Davila, Ziua Nationala a Medicului Veterinar si 135 de ani de la infiintarea primei scoli de medicina veterinara ceea ce face mandru orice medic veterinar", a declarat Grigore Mertoi, directorul DSV Constanta.
Ce se poate face pentru a creste nivelul de trai in aceste zone?
- A necunoasterii statisticilor pe patologii pentru a se putea stabili in mod corect o strategie de cost per pacient, mai exact a lipsei registrelor nationale;
Cum a fost a doua editie a evenimentului MAMA SI COPILUL, organizat de CE SE INTAMPLA, DOCTORE? ... Simona TUDORACHE) Cea de-a doua editie din seria evenimentelor MAMA SI COPILUL, organizate de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a avut loc pe 25 iulie, la CinemaPro.
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
Presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat a declarat chiar ca ii intelege pe cei din PSD cand fac acest lucru, deoarece incearca sa-si salveze o imagine constant proasta, desi oamenii se intreaba si ei "cine sunt demiurgii astia politici" si gasesc repede raspunsul:
In urma analizelor facute, si tinind cont de o scrisoare a colectivului sectiei ATI a Spitalului Clinic de Urgenta, s-a ajuns la concluzia ca numarul de paturi se poate reduce cu 127 in tot judetul, fata de 163 propuse.
"Sintem la un an si citeva zile de cind se aplica legea referitoare la vinzarea catre medicii de familie a cabinetelor cu destinatia de cabinete medicale si acte conexe actului medical.
Daca pana acum principala problema legata de migratia cadrelor medicale o reprezenta plecarea asistentilor medicali atrasi de salariile mult mai mari din afara, acum tentatia cea mai mare pare a fi exercitata asupra celor care practica medicina de familie.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
De asemenea, presedintele Basescu a semnat, miercuri, si decretul prin care se ia act de demisia lui Cseke Attila din functia de ministru al Sanatatii, si se constata incetarea calitatii acestuia de membru al Guvernului.
Ce gest al PDL a deranjat UDMR-ul Vicepremierul Marko Bela a atentionat, marti, ca se gandeste sa renunte la prezenta sa in Guvern si, in plus, pune sub semnul intrebarii si prezenta UDMR in coalitie, daca nu se va gasi o solutie cu privire la situatia Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures pana saptamana viitoare, informeaza Agerpres.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus vineri ca parlamentarii USL vor cere luni revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, iar pe 17 aprilie vor depune motiunea de cenzura pe tema Facultatii de Medicina si Farmacie in limba maghiara din Universitatea Targu Mures, anunta Agerpres.
google-analytics.com